Lycksökare startar butiker på nätet

Att starta sexbutik på nätet har blivit populärt på senare tid. Av någon anledning verkar många som startar upp sexbutiker väldigt naiva. Har man som enda inställning att ”sex säljer” är man väldigt fel ute. Man hoppas alltså på guld och gröna skogar med minimalt arbete. Tyvärr fungerar inte e-handel så.

Precis som i alla andra branscher krävs det hårt, långsiktigt och målmedvetet arbete. Sexprodukter är en mättad marknad – du tävlar med mängder av andra webbplatser. Att slänga upp en halvdassig nätbutik som inte på något sätt sticker ur mängden kommer inte ge några kunder. Många saknar dessutom kompetensen och resurserna som krävs för marknadsföring.

Möjlighet till kortbetalning och en kort leveranstid (gärna samma dag) är också viktiga faktorer. Det går inte förlita sig på grossister och låta kunden vänta en vecka eller två på leverans – då kommer de köpa sexleksaker hos dina konkurrenter istället.

För att lyckas gäller det att ständigt arbeta på att förbättra sin butik och ge en användarupplevelse utöver det vanliga. Bli inte besviken om försäljningen inte kommit igång de närmaste 12 månaderna. Med ihärdigt och envist arbete kommer du lyckas en vacker dag. Faktum är att de största vuxenbutikerna på nätet säljer för uppåt 1 miljon SEK per månad. Det är som vanligt upp till dig om du är beredd att göra det som krävs för att lyckas.

Det här inlägget postades i Startups. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>