Parfymbutiker och grossister

Parfym på nätet är ett intressant fenomen, i synnerhet vad det gäller prissättningen. Eftersom jag själv har haft planer på att starta en parfymbutik på nätet kollade jag upp ett antal grossister. Därefter jämförde jag grossistpriserna med priser i butikerna.

Hör och häpna, men grossisterna var dyrare än nätbutikernas utpris till kund. Det innebär förmodligen att butikerna köper parfym direkt från tillverkarna utan mellanhänder. Dessutom har de förmodligen en mycket liten prismarginal på parfymerna. Hur som helst så har jag nu givit upp tanken. Dels skulle direktimport kräva för mycket jobb för min del, samtidigt som jag inte har möjlighet att konkurrera prismässigt med parfymbutikerna.

Det här inlägget postades i Nätbutiker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>