Betallösningar för webbutik

Klarna – Klarna har blivit mycket populärt för betalning den senaste tiden. Tack vare att företaget maknadsfört sig effektivt i media känner sig kunden trygg med metoden. Flera betalningsalternativ så som faktura, konto och mobil erbjuds. Klarna går att integerera med de flesta butikslösningar.

CertiTrade – En smidig betalväxel för kortbetalning. Enkelt att integrera med t.ex. Zen Cart, OsCommerse, Magento och PresaShop.

Payson – Payson har gjort det enkelt för kortbetalningar och betalning direkt via internetbank. Något höga avgifter per transaktion, men ett mycket enkelt och smidigt alternativ.

Det här inlägget postades i Betallösningar, Klarna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>